ERVARINGEN VAN CLIENTEN

Lieve Max,

Dank je voor de heling, het was goed merkbaar. Ook op Donderdagavond ga ik meedoen. Iedereen die wat extra's kan gebruiken kan meedoen en ik raad het van harte aan.

Hoi Max,

Wat een ervaring was dat! Eerst werd me lichaam ijs koud daarna even later lag ik onder me deken werd t in 1x van uit Me handen naar me lichaam heel warm.
Alles ging echt door me heen maar ik heb in ieder geval met de foto van lindo en een kaars aangebrand. Wat fijn! Ik voelde ook dat mijn angsten en dat slang echt opeens weg ging. Ik verbeelde dat slang ook... Mijn boosheid is weg? Me verdriet is weg? Echt bijzonder dit. Ik voel me zo krachtig weer. Ik zal me over geven vannacht. Dankjewel ik ben je zeer dankbaar eerst Allah/god en dan jouw! En wat kan ik vannacht ervaren? Heb je enige idee?

Groetjes, Nur

Dag Max, (mag ik je zo noemen?)

Het is misschien niet de bedoeling op deze manier, maar omdat ik je niet online ziet wil ik je langs deze weg mijn ervaring delen én je hartelijk bedanken voor de healing van gisterenavond. Ik heb het heel intens beleeft. Ik voelde met tussenpozen en in golfbewegingen van alles met me gebeuren. Ook ontlading in de vorm van emoties die ik niet kon en wilde onderdrukken. Klinkt het raar dat ik me op dat moment alles behalve eenzaam voelde en zelfs aanwezigheid voelde? Daarna ben ik ontspannen in slaap gevallen en voel ik me nu uitgeruster. Stress in de vorm van onrust (mede door werkdruk) voel ik nog wel hevig aanwezig, maar het heeft me voor nu zeker heel goed gedaan. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Wellicht tot een volgend telefoongesprek.

Hartelijke groet,

Goedemorgen Max,

Allereerst heel erg bedankt voor de kaart legging en ik ben er stil van, ik herken er veel in vooral de zuivering wat vrienden en familie betreft. Ook klopt het dat ik al een aantal jaren met mezelf bezig ben en mezelf te helen en accepteren wie ik ben.... ook heb ik tussen kerst en Nieuwjaar definitief gebroken met mijn ex en dat is de vader van mijn dochter van 15, samen hebben we hem losgelaten in liefde en hopende dat er 1 dag mag komen dat hij ontwaakt. Ja dat is dan ook tevens het antwoord op je vraag ja ik heb een dochter van 15 jaar en zij is samen met mij die moeilijke perioden door gegaan. Zij had geen keus maar uiteindelijk is het ons dichter bij mekaar aan het brengen ook door het loslaten van haar vader.(wat zij zelf ook wilde) Nou Max, heel mooi wat je doet en nogmaals ik ben er stil van... en ik ben blij dat er een liefde op mijn pad gaat komen dat heb ik wel verdiend nadat ik in 2009 geheel voor mezelf heb gekozen. ik dank je heel hartelijk en wens je een mooi weekend toe...

lieve groet Ellen.

Hallo Max en weer wil ik je bedanken en ja dat klopt ze heeft dit ook aangegeven na mij toe, dat ze er geen zin meer in had! Heftig hoor om dit te horen van je kind maar ik weet ook de reden hiervan...haar vader is een grote narcist en heeft haar finaal plat gewalst, niks was goed en uiteindelijk na jaren geschreeuw en gedomineer heeft hij haar geslagen en dat was het PUNT....dat ik samen met haar een dikke streep door de vader heen trek....totale afstand dus geen contact meer. Dit speelde afgelopen kerst en nadien is ze er niet meer geweest en hij laat het ook erbij. Gelukkig.
Ze moest noodgedwongen door hem na het internaat gaan wat 4 maanden heeft geduurd ze was doodongelukkig en voelde zich alleen....Ik ben elke dag sterker aan t worden en kan haar NU hierin steunen zodat alles op de juiste tijd en plaats komt... Nu geeft ze zelf aan dat ze dankbaar is dat ik haar bescherm en in haar geloof en dat ik haar niet meer zeg dat ze na der vader moet gaan... Ze gaat sinds 2 dagen hier in de buurt na school en daar zit ze geloof ik wel op de plekje. Nou Max, weer was ik sprakeloos dat dit zo duidelijk na boven kwam... en ik zal ons zeker gaan aanmelden voor de healing die jij geeft...

Nogmaals heel veel dank hier kan ik wat mee...en weer een bevestiging dat wij het goed doen! en dat er nu andere winden gaan waaien...dat voelt goed en daar geloof ik ook heilig in.

lieve groet Ellen.

Lieve Max,

Ik lees weinig over u, maar wil toch iets kwijt! Wat was u correct in uw aanvoelen bijna eng!. Het klopte tot op het detail, en de manier waarop u zei, je wacht op hem hé?!! Inderdaad, dat ontroerde me diep!. Ik heb veel vertrouwen dat u diegene bent die hem vooruit kan brengen en ik de toekomst zonnig inzie! Heel erg dank hiervoor en tot gauw!.

Liefs, Jeanet

Lieve Max,

Tijdens de collectieve heling hebben we door jouw goede energie ontvangen. Harm is weer positief ingesteld. De spanning is eraf… hartelijk dank hiervoor. We zullen er vaker gebruik van maken.

Harte groet van Trees.

Lieve Max,

Wat ben ik blij om u hier op deze lijn te vinden, u geeft zoveel waardevolle adviezen en zo treffend, kloppend… ik sta soms perplex!. De heling die u Donderdagavond doet voor alle mensen maakt u een prachtig mens die dit doet voor iedereen!. Ik ga de toekomst vol vertrouwen tegemoet met alle wijze lessen die u aanreikt!. Ik kan maar 1 advies geven!, ga Max bellen en ervaar wat er gebeurt want bij mij was het na één gesprek al in gang gezet!. Alle lof hiervoor.

Jeanet X

Lieve Max,

Heel hartelijk bedankt voor je mooie heldere readingen. Het is meer dan alleen een voorspelling. Het geeft inzicht en je maakt me bewust van mijn eigen patronen. Voor mij voel jij heel puur aan. Je doet hetgeen je doet vanuit je hart op een liefdevolle manier en met een zuivere intentie. Liefs J.

Max,

Ongelooflijk wat er na 1 dag gebeurde, maar wat er daarna gebeurde was alles overtreffend!. De heling die zoveel teweeg bracht, kan ik alleen maar doorgeven aan alle mensen die het zwaar hebben, problemen, relatie, eigenlijk alles, bel Max en doe mee met de geweldige, krachtige heling… dit overtreft alle verwachtingen!. Succes voor iedereen die hier aan mee doet!.

Hallo Max,

De afgelopen dagen heb ik je een paar keer gebeld, iedere keer had ik nog een vraagje voor je. Ik heb gisteren mij voor de eerste keer opengesteld voor je collectieve heling. Ik voelde tintelingen in mijn handen en af en toe toch weer die witte flitsen. Ook voelde ik mijn keelchakra heel erg. Bedankt voor je heling. Ik ga hier even iedere donderdag gebruik van maken.

Max,

Ik heb gister ook meegedaan tussen 20:00 en 20:30 en ik voel me stukken beter!. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken. Echt super!. Ik vind het heel jammer dat ik je niet kan bellen omdat mijn Engels niet goed is! Groet

Beste Max,

Sorry dat ik zomaar wegviel, maar mijn credits waren op!. En bedankt voor de Collectieve Heling, ik kan het werkelijk iedereen aanraden. Ik ben van mijzelf heel onzeker en bang maar de heling heeft al veel goedgemaakt. Ik hoop dat uw voorspelling dat het toch zal eindigen in een stabiele relatie zal uitkomen.

Max,

Zondag heb ik een 1 op 1 heling gehad, omdat ik zo ontzettend moe was en niet meer vooruit te branden!. Heb je om hulp gevraagd!. OMG wat er gebeurde ik ging op bed liggen om te ontspannen, maar mijn benen bleven niet meer stil en had er geen controle meer over!. Wat een ervaring ik ging later naar beneden alles was letterlijk weer gaan stromen!. Echt ik ben erg nuchter maar dit slaat alles!. Ik kan alleen advies geven op wat ik meemaak en dat is geheel geheald worden… wat een fantastische ervaring is dit!. Ga dit meemaken om te ervaren en anderen er ook mee te helpen!.
Alle liefs.

Lieve Max,

Wat een enorme ervaring heb ik mogen meemaken tijdens de heling van afgelopen Maandag. Op de afgesproken tijd ben ik in alle rust en vol overgave gaan liggen en heb ik me voor alles open gesteld. Ik heb deze heling dan ook heel intens beleefd. Ik voelde met tussenpozen en in golfbewegingen van alles met me gebeuren. Ook kwam er ontlading in de vorm van emoties die vrijkwamen en ik niet kon en wilde onderdrukken. Op het moment voelde ik alles behalve alleen e voelde ik een aanwezigheid die ik niet kan benoemen wat me een veilig en geborgen gevoel gaf. Nu de dagen erna voel ik me zeker al veel geruster en heb ik minder moeite om mijn grenzen aan te geven en kan ik eerder berusten in situaties waar ik geen vat op heb. Hartelijk dank en je gaat nog vaker van mij horen. Lieve groet, Van Mij ;)

Lieve Max,

Ik wil U bedanken voor de correcte consulten, de welke ik heb mogen ervaren van U. U bent eerlijk en oprecht. U hebt voor mij healings gedaan en ik moet zeggen dat ik tijdens de healings als het ware een volledige transformatie heb mogen ondergaan, hiermee bedoel ik dat ik door mijn lichaam koude rillingen voelde verdwijnen als het ware en daarna werd mijn lichaam heel warm. Ik was na de healing als het ware herboren, terug in mijn eigen kracht en volledig tot rust gekomen waardoor ik weer volledig positief ben ingesteld en het vertrouwen volledig heb in de goede afloop van mijn probleem. Bij deze heel veel dank voor uw hulp en de kracht en energie de welke ik via u heb mogen ontvangen om blijven te geloven en vol te houden. Enkel door uw stem en adviezen en inzichten keert de volledige rust terug. Beste mensen, medium Max is echt een topper en heel oprecht en eerlijk en is een enorme hulp en is er voor U op alle mogelijke manieren. Groetjes Fr.

Max!.

Ik heb een 1 op 1 healing mogen ontvangen, ik was zo onvoorstelbaar moe dat ik niet meer wist wat te doen!. Ik heb je gebeld en je hebt me behandeld WOW, ik had mijn benen niet meer onder controle, maar wat een resultaat alles begon weer te stromen en ik voelde me weer Top!. De Healingen en kundigheid zijn alles overtreffend! Geweldig!.

Lieve Max,

Bedankt voor de heling en eerlijke reading. Ook al sputter ik soms tegen, je weet me toch te laten zien dat ik momenteel niks anders kan, dan verder gaan voor mn kleine en mezelf. En dat ik voor mijn man niks meer kan betekenen dan hem de ruimte geven en hem zijn eigen proces laten ondergaan. Zodra hij lieve en vriendelijke dingen gaat zeggen richting mij, dan laat ik dat ik dat hier weer weten. Ik vind je heel rustgevend en ook lief. Dank je wel Sujadi. Liefs M. en mn kleine meid.

Beste Max,

Wat heb ik een positiviteit ervaren met de heling die ik gehad heb. Ik zat zo zwaar in de knoop met mijzelf totdat ik jou een keer mocht spreken. Max, je bent heel zuiver, lief, maar ook behulpzaam. Je hebt veel inzicht gegeven aan mij!. Ook kwamen een hoop punten in beweging wat jij mij verteld hebt tot nu toe. Alles wat je zei klopt volledig. Beste mensen, ik raad jullie echt allemaal aan om deze positiviteit te ervaren bij Max, als jullie er totaal niet meer uitkomen in jullie situatie, want ik ben hem echt dankbaar. Hij doet zijn werk volledig, Goed!, Goed!, Goed!.

Groetjes Mariam

Beste Sujadi,

Hier al een foto van het reclamebord van mijn bedrijf aan onze woning wat tevens ook de maatschappelijke zetel van het bedrijf is. Ik zal in enkele mails U de foto van het huis, een naamkaartje met het Logo van het bedrijf op en de namen van mijn personeel doormailen. Ik zal U vrijdagavond contacteren op de lijn . Ik hoop dat U al aan de slag kunt voor mijn bedrijf te reinigen want ik zit er volledig mee aan de grond voor het moment en kom niet vooruit.

Ik wil U nogmaals hartelijk bedanken voor hetgeen U al voor mij, miranda,yves en de andere betrokkenen heb gedaan. Echt ongelofelijk. U hebt ons als het ware hoe dan ook gered en ik zal U altijd dankbaar hier voor blijven. Heel veeeeeeeeeeeeeeeel dank.
Ik hoop nu dat alles mooi blijft evolueren en dat ik spoedig mijn vrouw, mijn gezin en bedrijf mag terugkrijgen om samen een nieuwe start te mogen maken en dit in het Licht en de Liefde van Onze Lieve Heer zoals hij het wenst en zolang hij het wenst. Ik ben opnieuw weer heel positief en hoe dan ook gelukkig..

Bedankt. Vriendelijke Groeten
Frans 

 

Dear, with your patient help, I found the deepest wound in my heart this morning! I will cure it with the method you taught me! Excellent effect! My heart gets the best comfort, and there is no fear in my heart! I got rid of the emotional body, influenced by the dark forces, and controlled, manipulated or destroyed me by forcibly destroying the emotional model! Now I feel relaxed and happy all over my body. My facial nerve spasm (a chronic disease that couldn't be cured by many methods ten years ago) was well cured! I really appreciate you! You deserve respect! Your energy can help many people, and people need you! Your light and love are so strong! Grateful!

 

 


https://www.google.com/search?q=google+het+energetisch+werkhuis+reviews&rlz=1C1CHBD_nl&sxsrf=ALeKk03JNLzQqZX1cwBlabL2NygZxroZNg%3A1625846373941&ei=ZXLoYLCAOYX8kwWkq7TYAQ&oq=google+het+energetisch+werkhuis+reviews&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBwgjELADECdKBAhBGAFQgBpYgBpgiBxoAXAAeACAAa0DiAG7BJIBBzAuMS40LTGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEBwAEB&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjwxs_crdbxAhUF_qQKHaQVDRsQ4dUDCA4&uact=5#lrd=0x47c0bfcce35fb523:0xe31bd70cb73c37d1,1,,,