Magnetiseren

WAT IS MAGNETISEREN?

HET PRINCIPE VAN MAGNETISEREN IS, OM HOOGFREQUENTE ENERGIE, VIA BEWUSTE OVERDRACHT VAN PERSOON TOT PERSOON, DOOR MIDDEL VAN GERICHTE HANDOPLEGGING, EEN ONTSTANE ENERGETISCHE DISBALANS BIJ DE ANDER TE HERSTELLEN.

HET ZUIVEREN VAN ONZE VIER LAGERE LICHAMEN.
DE DOORWERKING VAN HET MAGNETISME TIJDENS EN NA DE BEHANDELING VIND OP DE VIER LAGERE LICHAMEN PLAATS. LICHAMELIJKE-, ALS EMOTIONELE-, MENTALE- EN PSYCHISCHE KLACHTEN, WORDEN NA REGELMATIG TOEPASSEN, VERLICHT EN MOGELIJK HERSTELT, DAAR HET ZELFHERSTELLEND VERMOGEN WEER WORDT GEACTIVEERD EN GEOPTIMALISEERD.

TE BEHANDELEN KLACHTEN EN WAAR U ZELF MEER AANDACHT AAN MAG BESTEDEN. IEDERE KLACHT EN DISBALANS IS IN PRINCIPE, OP DE EERDER BENOEMDE VIER NIVEAUS, TE BEHANDELEN EN TE VERLICHTEN.     U ZULT DEZE ENERGETISCHE VERLICHTING ECHTER OOK CONSTRUCTIEF MOETEN LEREN ONDERHOUDEN, ZODAT DE KLACHT NIET TERUGKEERT. EEN ENERGETISCHE DIAGNOSE IS DAN OOK VEREIST, OM U BEWUST TE MAKEN VAN DE KERN OORZAAK.


. HOOFDPIJN EN MIGRAINE
.
MOEHEID EN ENERGIE LEKKEN
.
REUMA
.
ANGSTEN EN ONVEILIGHEID
.
DEPRESSIE EN NEERSLACHTIGHEID
.
BURN-OUT KLACHTEN
.
SLAPELOOSHEID
.
EMOTIONELE INSTABILITEIT
.
HOOGGEVOELIGHEIDSKLACHTEN
.
NEGATIVITEIT EN ENTITEITEN
.
UITBEHANDELDE SITUATIES
.
IDENTITEITSPROBLEMEN
.
KINDEREN EN GEDRAGINGEN
.
CHRONISCHE KLACHTEN

 


BELANGRIJK
EEN REGULIERE ARTS EN/OF SPECIALIST IS ALTIJD BENODIGD VOOR HET STELLEN VAN EEN MEDISCHE DIAGNOSE EN EVENEENS IN HET AANREIKEN VAN EEN BEHANDELMETHODE. DE BEHANDELINGEN WERKEN COMPLEMENTAIRE EN AANVULLEND OP LOPENDE, REGULIERE BEHANDELINGEN.

EEN MAGNETISEUR BETREFT DUS GÉÉN VERVANGER VAN UW REGULIERE HUISARTS EN/OF SPECIALIST. RAADPLEEG EN OVERLEGT U DAAROM ALTIJD EERST MET UW HUISARTS OF SPECIALIST ALS U KLACHTPROBLEMEN HEEFT, ALVORENS EEN AFSPRAAK TE MAKEN MET H.E.W.


TARIEF

INTAKEGESPREK MET EERSTE BEHANDELING 60 MINUTEN - €75,- INCLUSIEF B.T.W VERVOLGBEHANDELINGEN 30 MINUTEN - €37,50 INCLUSIEF B.T.W.